Verhuur

VIER, WERK & BELEEF IN DE STATENZAAL!

Net even anders.    

Akoestische concerten, voorstellingen, teamdagen, (boek)presentaties, lezingen, (zakelijke) recepties, workshops, vergaderingen en zelfs trouwen en is mogelijk in de Statenzaal. Ruimten vol historie en rijkelijk versierd met schilderkunst op wand en plafond en gebrandschilderde glas-in-lood ramen zijn het décor van jouw evenement. De unieke plek in hartje Zwolle.

Contact

Voor boekingen, directe verhuur of vragen over de mogelijkheden of speciale wensen in de Statenzaal kun je contact opnemen met Semoira Stomp. Stuur een mail naar verhuur@destatenzaal.nl 

De Statenzaal

De Statenzaal – voormalig vergaderzaal van de Provinciale Staten – is een imposante en sfeervolle zaal met een bijzonder goede akoestiek en zichtlijnen.
Zowel kleine projecten als grote evenementen komen hier beide tot hun recht

De Koffiekamer

De Koffiekamer is vanwege de sfeervolle intieme ruimte bij uitstek geschikt als ontvangstruimte of voor recepties , lunch- en diners, concerten, lezingen en meer

Het Expo Café

De Leeszaal, benedenzaal, is een experimentele mix van Expo ruimte en Café.
Dagelijks verse koffiemet lekkernijen naar keuze en onderwijl genieten van een expositie. Deze ruimte is te gebruiken als ontvangstruimte voor recepties, vergaderingen, lezingen, concerten en meer.

Maar tevens te gebruiken als expositieruimte voor fotografie en beeldende-, schilderkunst.